آیا برنامه ای برای بهبود شرایط اقتصادی خود دارید؟

نوشته شده توسط محمد باقریان
زمان مطالعه این مقاله: 3 دقیقه

همانطور که می‌دانیم در سال‌های اخیر اقتصاد کشورمان ایران حال و روز خوبی ندارد. هر سال شرایط سخت و سخت‌تر می‌شود، کاهش تولید، فروش پایین، کاهش نقدینگی، قدرت خرید پایین مردم و… همه نشان دهنده اقتصاد بیمار است. ولی آیا باز هم می‌شود در این شرایط درآمد خوبی را کسب کرد؟ اگر از اکثر افراد جامعه این سؤال را بپرسید، جواب کاملاً مشخصی را دریافت خواهید کرد: اصلاً امکان ندارد. داستان ما هم از همین جا شروع می‌شود. وقتی از کسی که کاردان نیست سؤالی بپرسید جواب اشتباهی دریافت خواهید کرد، از قدیم گفتند: کار هرکس نیست خرمن کوفتن، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن! بله حکایت این طور است که هر کس را بهر کاری ساخته‌اند و اگر به دنبال در آمد بیشتر هستید، به‌جای جستجو از افراد جامعه این مطلب را با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید.

فهرست مطالب

 

4 اصل برای بهبود شرایط اقتصادی

در ادامه اصول مهمی که به بهبود شرایط اقتصادی کمک می کند را بیان می کنیم.

 

1- تغییر طرز تفکر

اگر داستان زندگی آدم‌های موفق را دنبال کنید، متوجه خواهید شد که نگاه آن‌ها به زندگی کاملاً متفاوت است! آنها به جای غرغر کردن به زمین و زمان به دنبال راه حل برای مشکلات خودشان می‌گردند. ذهنشان طوری برنامه‌ریزی‌شده که تا به راه حل نرسیده باشند دست از کار نمی‌کشند. ذهن انسان نقطه شروع تغییرات بزرگ است، از امروز برای بهبود شرایط اقتصادی خود، غرغر کردن را کنار بگذارید و به دنبال راه حل باشید!

 

سماجت بیش از حد

بستن سال مالی در نرم افزار محک
بستن سال مالی در نرم افزار محک

2- سماجت بیش از حد

شما هیچ فرد موفق خود ساخته‌ای را پیدا نخواهید کرد که برای رسیدن به هدفش بارها و بارها تلاش نکرده باشد. آنها برای دستیابی به هدف مورد نظرشان از نقطه امن خود خارج می‌شوند و مانند یک مته روی هدفشان متمرکز می‌شوند. جمله مشهوری هست که چنین توصیف می کند: نمی توانید وقتی دستانتان در جیبتان است از نردبان موفقیت بالا بروید. برای موفقیت و بهبود شرایط اقتصادی می بایست سماجت به خرج دهید.

 

3- هوش مالی

کسی که یکباره پول زیادی به دست می‌آورد، هیچ تضمینی وجود ندارد که بتواند آن را نگه دارد و تجربه ثابت کرده است که اکثرا پس از مدتی آن پول را از دست می‌دهند. چنین افرادی که نمی‌توانند این پول را نگه دارند و همین طور افرادی که مدام به دنبال پول می‌دوند، هرگز ثروتمند نمی‌شوند. چون چیزی از پول نمی‌دانند! یعنی آن‌ها هوش مالی ندارند. آقای کیوساکی از جمله افرادی است که سال‌ها در حوزه پول و هوش مالی فعالیت کرده است. او می‌گوید، شما برای بهبود شرایط اقتصادی خود نیاز دارید بدانید چه رفتاری با پول داشته باشید. پول همانند حیوان دست‌آموز شماست. این سه فاکتور مهم در رابطه با هوش مالی، از آقای کیوساکی همیشه به یاد داشته باشید.

 

سرمایه: چیزی که پول در جیبتان می گذارد.

سرمایه فقط املاک و مستغلات نیستند. سرمایه می‌تواند کسب و کار شما هم باشد، چون هر ماه پول وارد حساب شما می‌کند. هرچیزی که قیمتش بروز باشد و به مرور زمان ارزش آن کاسته نشود سرمایه است. سرمایه خوب، سرمایه‌ای است که هم ارزشش ثابت بماند و هم برای شما پول تولید کند: مانند اجاره ملک، کسب و کار، سرمایه گذاری و…

 

بدهی: چیزی که پول از جیبتان کم میکند.

بدهی تمام چیزهایی است که در زندگی دارید و برای شما خرج هستند تا درآمد. مثلا ماشین گرانقیمت شما، برای شما بدهی است، زیرا باعث می‌شود هر ماه مبلغی پول از حساب شما بابت آن خرج شود بدون آنکه پولی از آن درآمد داشته باشید. مثال‌های دیگری از بدهی، خانه ای است که در آن سکونت دارید و فکر می‌کنید یک سرمایه است. خانه شما تا زمانی که شما در آن زندگی می‌کنید، یک بدهی است زیرا هر ماه پولی را از حساب بانکی تان خارج میکند و خرج می‌کند.

 

جریان مالی: دقیقا تعیین کننده و متمایز کننده سرمایه و بدهی است

جریان مالی، مسیر بیرون رفت یا ورود پول به حسابتان است. پول از کجا وارد حساب شما میشود؟ به چه مقدار؟ چطور از آن خارج میشود؟ کجا خرج میشود؟ همانطور که نقطه مقابل سرمایه، بدهی است؛ نقطه مقابل جریان مالی، حقوق سر ماه است! حقوق ماه به ماه (زندگی کارمندی) فقط یک بسته پولی است که وارد زندگی می‌شود و فقط مانند نقطه گذاری، به جای ادامه چرخه جریان مالی است.

4- از یک سوراخ دوبار نیش نخورید

 اینکه ما در کار و زندگی خود دچار اشتباه شویم فاجعه‌بار نیست، فاجعه وقتی اتفاق می‌افتد که اشتباهات قبلی را دوباره مرتکب شویم. بشینیم و شکست تلخ خود را بازبینی کنیم که به چه علتی این اتفاق رخ‌داده است و راهی را پیدا کنیم تا آن تکرار نشود. برای مثال، چرا آخر ماه پول کم آوردیم؟ چرا فلان محصول ما فروخته نشد؟ چرا سرمایه گذاریمان نتیجه بخش نبود؟ و…

چهارراهی که در این شرایط نامساعد اقتصادی می‌تواند شما را با مردم عادی متفاوت کند، باهم مرور کردیم. انتخاب باشماست، یا می‌توانید؛ مانند اکثریت نظاره‌گر باشید و فقط غر بزنید! و یا اینکه کمر همت را ببندید و از همین الان شروع کنید و بخشی از ۳ ٪ موفق جامعه شوید.

 شروع نکردن عادت مردمان عادی است، اما افراد موفق خیلی سریع شروع می‌کنند. تا زمانی که وارد عمل نشوید، هیچ کدام از این موارد محقق نمی‌شود. پس از همین حالا بخواهید که عادی نباشید و اوضاع اقتصادی بهتری را تجربه کنید. خواستن با همت و تلاش تبدیل به توانستن می‌شود. فراموش نکنید که برای بهبود شرایط اقتصادی حال ما باید خوب باشد و با یک برنامه‌ریزی دقیق کارهایمان را انجام دهیم؛ بنابراین ابتدا بر روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید نه مورد دیگر.

برای دریافت جدید ترین مقالات، ایمیل خود را وارد کنید:

با نشر این محتوا، جامعه وبلاگ محک را گسترش دهید

Picture of محمد باقریان
محمد باقریان
باقریان هستم از سال 1386 در حوزه تجارت الکترونیک و طراحی سایت و تولید محتوا فعالیت خودم را با مدیریت چند وب سایت آموزشی شروع کردم، اکنون به صورت تخصصی در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت میکنم ، اوقات فراغتم را بیشتر با ورزش و مطالعه سپری می‌کنم.
استعلام بدهی مالیاتی

روش‌های استعلام بدهی مالیاتی

زمان مطالعه این مقاله: 4 دقیقهاستعلام بدهی مالیاتی یکی از مهم‌ترین مراحل در مدیریت مالیات‌های شخصی و شرکتی است. این فرآیند به افراد و شرکت‌ها کمک می‌کند تا از وضعیت مالیاتی خود آگاه شوند و از بروز مشکلات مالیاتی در آینده جلوگیری کنند. با استفاده

اطلاعات بیشتر
جرایم_مالیاتی_سامانه_مودیان_و_پایانه_های_فروشگاهی

جرایم مالیاتی سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی

زمان مطالعه این مقاله: 5 دقیقهجرایم مالیاتی سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی از جمله موضوعات مهم در حوزه مالیات‌های مستقیم و غیرمستقیم به شمار می‌رود. این جرایم با هدف ایجاد نظم و شفافیت بیشتر در سیستم مالیاتی کشور وضع شده‌اند و تاثیر بسزایی در کاهش

اطلاعات بیشتر
اهمیت-تشکیل-پرونده-مالیاتی

اهمیت تشکیل پرونده مالیاتی

زمان مطالعه این مقاله: 4 دقیقهتشکیل پرونده مالیاتی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که صاحبان کسب‌وکار، دستگاه‌های پوز یا املاک اجاره‌ای و خودروها باید انجام دهند. زیرا طبق قانون همه فعالان اقتصادی باید این پرونده را داشته باشند و در زمان‌های مشخصی از سال، اظهارنامه‌های

اطلاعات بیشتر

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

Search

مشاهده رایگان دمو نرم افزار حسابداری