آیا میدانید درصد بالایی از مردم ایران از راه دور کار میکنند؟ کسب و کار خانگی میتواند شغل رؤیایی شما باشد، اگر درست انتخاب کنید!
آیا در حال حاضر میتوانید 5 میلیون تومان اضافی در ماه به دست بیاورید؟ ده میلیون تومان چطور؟ این مقدار پول چگونه زندگی شما را دگرگون میکند؟ واضح است که میتوانید ازطریق مشاغل اینترنتی خانگی، درآمد خود را چندبرابر کنید. فقط باید تصمیم بگیرید که چقدر از وقت خود را صرف اجرایی کردن اهدافتان کنید.
روزهای خوش در انتظار شماست! باتوجه به تأثیر کرونا بر مشاغل، بهترین موقعیت برای رشد مهارتها و رسیدن به درآمدهای خوب فراهم شده است. گروه نرم افزاری محک، در این مقاله، شما را با بهترین ایده های پولساز خانگی آشنا خواهد کرد. لیست ارائه شده ممکن است جامع نباشد و شما را در مسیر قطعی ثروت قرار ندهد، اما شما را به فکر فرو میبرد. همه چیز به انگیزه و تلاش شما بستگی دارد!
معرفی 8 ایده پولساز خانگی
امروزه با گسترش سریع اینترنت و تأثیر آن بر تمام ابعاد زندگی مردم، کسب درآمد از اینترنت هم رشد به سزایی داشته است. کارآفرینان زیادی هستند که با تکیه بر علم و مهارت، کسب و کار خانگی خود را راه اندازی کردهاند.
با این مقدمه، به معرفی بهترین ایده های پولسازاینترنی خانگی میپردازیم:
1.طراحی وبسایت اینترنتی
میخواهم در اینترنت تبلیغ کنم اما بلد نیستم! پیج اینستاگرام راه اندازی کردم ولی فروش ندارم! روش تبلیغ کسب و کار جدید رو نمی دونم! چطور تبلیغ پربازده داشته باشم؟ اگر این سخنان برای شما آشناست، دیگر نگران نباشید! طراحان سایت ناجی و همراه شما هستند. در حقیقت تبلیغ کسب و کار اینترنتی و مطرح کردن برند با وجود اقیانوس سرخ رقیبان هنر طراح وب سایت اینترنتی است. اگر کسب و کار شما در دنیای اینترنت شناخته شده نباشد باید مسیر بسیار سختی را برای دیده شدن و موفقیت برند خود طی کند. بیش از میلیونها وب سایت فعال در اینترنت وجود دارد و طراحی سایت با نقش کلیدی در بخش بازاریابی و مارکتینگ از مشاغل خانگی پردرآمد سال 1400 میباشد.
گروه نرم افزاری محک نیز سالهاست خدمات خود در زمینه فروش نرم افزارهای مالی و مدیریتی، تحت عنوان تجارت الکترونیک در نرم افزار در بستر وبسایت ارائه میدهد. به جرئت میتوان گفت اولین قدم برای شروع تجارت الکترونیک موفق، داشتن یک وبسایت است. پس اگر میخواهید طراح سایت و توسعه دهنده وب شوید، اما نمیدانید از کجا شروع کنید، در ادامه با ما همراه باشید.
5 گام برای تبدیلشدن به طراح سایت
نکتهٔ کلیدی تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفهای علاقه و پشتکار است. اما مسیر اصلی و واقعبینانهای که به شما برای تبدیل شدن به یک طراح سایت کمک میکند به شرح زیرمی باشد:
- طراحی سایت را حرفهای آموزش ببینید.
- ابزارهای کلیدی طراحی وبسایت را بشناسید.
- برای توسعه مهارتها، به صورت فریلنسر سایت طراحی کنید.
- با انگیزهٔ نمایش هنر و مهارت خود، نمونه کار شخصی ارائه دهید.
- برای مشاغل مرتبط به طراحی وب درخواست همکاری کنید.
روشهای طراحی سایت چیست؟
اینکه شما به عنوان طراح سایت از چه زبان و تکنولوژی برای طراحی سایت استفاده میکنید بسیار اهمیت دارد.طراح سایت ممکن است از ابزار های سایت سازموجود در بازار استفاده کند و یا برنامهنویسیکردن (کدنویسی) سایت را ترجیح دهد.
مزایای سایت های وردپرسی | مزایای سایت های کدنویسی شده |
رایگان است. | رایگان است. |
دارای آموزش صریح و بهتر میباشد. | امینت بیشتری دارد. |
نیاز به تجربه بالایی ندارد. | امکان تغییر زیاد ظاهر سایت وجود دارد. |
2 روش برای طراحی سایت وجود دارد:
- طراحی سایت با نرم افزار تولید محتوای تحت وب (cms)
- طراحی و ساخت وب سایت با استفاده از زبانهای برنامهنویسی
2.طراح UI و UX
اگر در مسیر طراحی سایت و دنیای وب پای بگذارید. حتماً به اسم طراحی ux و ui نیز برمیخورید. امروزه کسب و کارهای زیادی برای معرفی محصولات و خدمات سایت و اپلیکیشن طراحی میکنند. هرچه طراحی یک وبسایت خاصتر و کاربرپسندتر باشد، تعداد مشتریان نیز افزایش پیدا خواهد کرد. به همین منظور در چند سال اخیر، تقاضا برای استخدام متخصص ui و ux نیز در شرکتهای بزرگ روبهرشد بوده است.
وظایف طراح رابط کاربری (UI) چیست؟
UI مخفف عبارت User Interface و به معنای رابط کاربری است. این المان بهظاهر و یا هر چیزی که در صفحهنمایش میباشد گفته میشود.
هدف اصلی متخصص ui ، طراحی ظاهر محصول و قسمتهایی از آن که برای کاربر قابلمشاهده است، میباشد. در حقیقت طراح ui به هر محصول فراتر از جنبههای زیباییشناختی نگاه میکند و وظایف آن به شرح زیر است:
- آنالیز دقیق پروژه و نیازسنجی آن.
- طراحی بصری برای بازدیدکنندگان.
- توسعه گرافیکی محصولات
- بررسی برندینگ سازمان
- تحقیق درباره طراحی و ریسپانسیو بودن صفحه
- چیدمان آسان، استفاده از پالت رنگی و تایپوگرافی در محتوای سایت یا محصول
- نمونهسازی و معرفی طرح اولیه
وظایف طراح تجربه کاربری (UX) چیست؟
UX مخفف عبارت User Experience به معنای تجربه کاربری است (میزان رضایت کاربر از کاربردی بودن سایت) و راحتی کابر و ایجاد رضایت بازدیدکننده در کار کردن با سایت را UX می گوییم. در نتیجه می توان گفت: حس خوب یا بدی را که کاربران از سایت شما میگیرند نتیجه طراحی UX است. Ux تأثیر مستقیمی روی سئو میگذارد و وظایف طراح ux به شرح زیر است:
- مدیریت و آنالیز رفتار مخاطب و ایجاد تعامل بین او و محصول
- بررسی نیاز مخاطب با ابزارهایی مانند مصاحبهها، نظرسنجیها، ابزارهای گوگل
- تجزیهوتحلیل رقبا
- معرفی نمونه اولیه
- تمرکز روی اطلاعات در دسترس کاربر: مانند فرمهای ثبتنام موجود در وبسایت
- دیزاین اطلاعات
- پیروی از بخش مارکتینگ
- ارائه استراتژی مشخص
3.تولید محتوای متنی
اگر نوشتن نقطه قوت شماست، همینالان شروع کنید! آیا فن بیان شما همیشه در بین دوستان و خانوادهتان زبانزد است؟ آیا عاشق خواندن، تحقیق یا بازی با کلمات هستید؟ نظر شما درباره به اشتراک گذاشتن هنر نویسندگی خود چیست؟
امروزه صنایع مختلف و رسانههای اجتماعی مرتبط با آن کاملاً تحت کنترل محتوا (در هر شکل متنی، تصویری، ویدئویی) هستند. اصلیترین جز یک سایت محتوای آن است و موتورهای جستوجو بر اهمیت آن بسیار تاکید میکنند. شما هم میتوانید کارشناس محتوای حرفهای باشید، اگر فکر میکنید میتوانید خلاقانه، مؤثر و هوشمندانه هر ایده و مفهومی را بیان کنید.
تولید محتوا چیست؟
نوشتن محتوا فقط بازی با کلمات است. برای تبدیلشدن به یک کارشناس محتوا و نویسندهٔ عالی باید بتوانید مطالب زیادی را در قالب کلماتی جذاب و آموزنده برای مخاطبان بنویسید.” محتوا ” اصطلاح گستردهای به معنای انتقال موضوعات مختلف به دیگران در مورد طرح تجاری شما و مدل کسبوکارتان است. برای مثال هنگامی که صاحب برندی وبسایت جدیدی را راهاندازی میکند، به دنبال نمایش دادن تمایز کسبوکار خود با دیگران است. در اینجا محتوا به شما در دیدهشدن خدماتتان کمک میکند.
بهعنوان نویسنده محتوا، ایده ها و موضوعاتی به شما اختصاص داده میشود (یا از شما خواسته میشود که خودتان مطرح کنید) که باید بر اساس آنها محتوا را بنویسید. چنین محتوایی میتواند دیجیتالی باشد، مانند محتوای وبسایتها، وبلاگها، تبلیغات، محتوای رسانههای اجتماعی و غیره و یا آفلاین باشد مانند داستانها، ارائهها، پروژهها، مقالههای تحقیقی و غیره. لازم به ذکر است وبلاگ صرفاً بهمنظور اطلاعرسانی نوشته میشود اما محتوای وبسایت بهمنظور ارائه خدمات و معرفی برند تهیه میگردد.
چگونه میتوان تبدیل به یک نویسنده محتوا موفق شد؟
قبل از اینکه کاغذ و قلم یا لپ تاب خود را بردارید و شروع به نوشتن محتوا کنید، باید بدانید که نوشتن یک محتوای حرفهای، این نیست که هر چه در ذهنتان میرسد را بنویسید. یک محتوای خوب و جذاب را تعادل و تحقیق درباره کلمات کلیدی، بازی با کلمات، واژگان پرمفهوم و دستور زبان خوب شکل میدهد. نوشتن محتوا بهعنوان یکی از بهترین ایده های پولساز خانگی در عین حرفه ای بودن ، آسان است. مهارت خوب نوشتن و ذهن تحلیلی نیز به شما در راه رسیدن به موفقیت کمک خواهند کرد.
استخدام کارشناس تولید محتوا
کارشناسان محتوا علاوه بر حرفهای بودن در نویسندگی، باید اطلاعات دقیقی از نیاز مشتری و مخاطب داشته باشد و در چهارچوبهای درست محتوا تولید کنند. کارشناسان محتوا بسته به درجه مهارت خود میتوانند به عنوان نویسندگان تمام وقت و مستقل در شرکتها و مؤسسات معتبر با عناوین شغلی زیر استخدام شوند:
- تولیدکننده محتوا
- استراتژیست و مدیر محتوا
- نویسنده آنلاین محتوا SEO
- کپیرایترها
- مصحح و ویراستار آنلاین
- روزنامه نگاران برند
- وبلاگنویسان
- متخصصان شبکههای اجتماعی
- طراح برنامه درسی
- طراحان آموزشی
- نویسندگان یا محققان دانشگاهی
- نویسندگان فنی
- محتوا سازان ویدئویی
4.توسعهدهنده نرمافزار
وظیفه توسعه دهنده نرمافزار، طراحی و توسعه برنامههای نرمافزاری است. بهطورکلی توسعه نرم افزار اینطور تعریف میشود: ” فرایندی که در طی آن نرمافزارها با استفاده از زبان برنامهنویسی مختص به خود طراحی میشوند.”
هر نرمافزار و برنامه کامپیوتری جذابی که میبینید زادهٔ خلاقیت ذهن یک طراح نرم افزار است. برخی از طراحان، نرمافزارهای کاربردی ایجاد میکنند و برخی دیگر در طراحی نرم افزارهای سیستمی مهارت دارند. برای مثال نرم افزار حسابداری محک از آن دسته نرمافزارهای مالی و مدیریتی کاربردی است که به صاحبان کسب و کارهای کوچک و متوسط کمک میکند تا بدون داشتن دانش حسابداری، محاسبات مالی خود را انجام دهند.
چگونه میتوانیم یک طراح نرمافزار شویم؟
طراح نرمافزار فردی است که اغلب در کنار برنامهنویسان کامپیوتر مشغول به فعالیت است. برای آنکه طراح نرم افزار شوید فرا گرفتن مهارتهای زیر به شما کمک خواهد کرد:
- در رشته دانشگاهی مرتبط نظیر مهندسی نرمافزار و علوم مرتبط با کامپیوتر تحصیل کنید.
- یادگیری برنامهنویسی را آغاز کنید.
- در دورههای آموزشی مؤسسات آموزشی شرکت کنید. مؤسسات آموزشی میتوانند اطلاعات زیادی درباره مباحث پیشرفته طراحی نرم افزار و مدیریت پروژهها در اختیار شما قرار دهند. درست است که مدیریت پروژه، خود رشته کاری مستقلی است اما شما هم باید به عنوان طراح نرم افزار اطلاعاتی در زمینه مدیریت تیمهای نرمافزاری داشته باشید.
- نرمافزار بسازید. یکی از بهترین ایدهها برای شروع و رسیدن به ثبات در این مهارت پولساز خانگی، طراحی نرم افزارهای کاربردی است. همچنین کدنویسی پروژههای حرفهای، به مرور زمان اطلاعات ارزشمندی در اختیار شما قرار میدهند.
- در شرکتی به عنوان کارآموز استخدام شوید. اکثر دانشجویان مهندسی نرم افزار، دوران دانشجویی خود را بهترین فرصت برای آموزش مییابند. از جهت دیگر، کارآموزی موقعیت مناسبی را برای آشنایی با افراد متخصص و ارتقا سطح مهارت و دانش شما را فراهم میکند.
5.ادمین شبکههای اجتماعی
در سالهای گذشته، ادمین شبکههای اجتماعی عنوان شغلی شناخته شدهای نبود. امروزه با گسترش شبکههای اجتماعی در محیطهای کسب و کار، شرایط کاملاً فرق کرده است. شما به عنوان یک مدیر شبکههای اجتماعی، با پیروی از یک استراتژی خوب، تولید محتوای حرفهای، تجزیه و تحلیل اطلاعات در دسترس، تسهیل خدمات رسانی به مشتریان و مدیریت پروژهها و کمپینها، فعالیت آنلاین یک سازمان را مدیریت خواهید کرد.
مدیر شبکههای اجتماعی میتواند نقش مهمی در سازمانهای بزرگ داشته باشد و ماهیت شرکت شما در رسانههای اجتماعی را حفظ کند. در شرکتهای کوچک و متوسط ، ممکن است اینستاگرام مارکتینگ با سایر مسئولیتهای بازاریابی و فروش ادغام شود. عموماً فردی که با این عنوان شغلی استخدام میشود باید تسلط کامل به مهارتهای مدیر شبکههای اجتماعی نیز داشته باشد.
وظایف مدیر شبکههای اجتماعی چیست؟
همانطور که میدانید، استخدام مدیر شبکههای اجتماعی، یکی از اصلیترین اهداف شرکتهای دیجیتال مارکتینگ در جهت بالابردن میزان فروش و درآمد است. به شرح وظایف مدیر شبکههای اجتماعی میپردازیم:
- توسعه استراتژیهای خلاقانه و جذاب رسانههای اجتماعی
- مدیریت تمامی شبکههای اجتماعی سازمان مربوط.
- نظارت بر شبکههای اجتماعی توسط ابزارهای دقیق تحلیلی.
- برنامهریزی و ارائه محتوا در بسترهای مختلف با استفاده از ابزارهای زمانبندی.
- پاسخگویی به سؤالات و نظرات در صفحات شبکههای اجتماعی طبق قوانین سازمان.
- تولید محتوای تبلیغاتی برای انتشار در شبکههای اجتماعی مطابق با نیاز بازار.
حقوق مدیر شبکههای اجتماعی چقدر است؟
حقوق و دستمزد در این شغل بسته به طیف وسیعی از عوامل از جمله مکان کار شما، بخشی که در آن کار میکنید، نوع سازمانی که در آن کار میکنید (بهعنوانمثال نمایندگی و غیره) ، تجربه شما و موفقیت فعالیتهای کمپین رسانههای اجتماعی شما متفاوت است.
6.متخصص سئو (SEO)
در حال حاضر میلیونها وبسایت در سطح اینترنت وجود دارند که هریک از آنها برای دیدهشدن در صفحه نتایج جستجو گوگل (SERP) در حال رقابت با یکدیگرند. این رقابت، بهینهسازی موتور جستجو یا SEO را به یکی از بهترین گزینههای لیست مشاغل خانگی تبدیل کرده است. روشهای متعددی برای تبدیلشدن به یک متخصص سئو در ایران وجود دارد، اما یک راه مشخص و واحد نیست. برای تبدیلشدن به یک متخصص SEO نیازی به سابقه حرفهای ندارید. افراد غالباً از طیف وسیعی از زمینههای مختلف، از جمله بازاریابی و فروش، تجارت و فناوری اطلاعات به سمت شغل SEO سوق پیدا میکنند.
سئو چیست؟
سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization میباشد که با کلمات معادلی چون SEO یا بهینهسازی موتور جستجو شناخته میشود. سئو (بهینهسازی موتور جستجو) به معنای ایجاد ارتباط مؤثر با موتورهای جستجو با روشهای اخلاقی است. سئو را میتوان مجموعهای از مهارتها برای تغییر استراتژی عملکرد وبسایتها دانست. مهارت سئو فرایند سادهای نیست و پیادهسازی دقیق آن نیازمند دانش زیاد و علم صبر است. موتورهای جستجو با تغییر مداوم الگوریتمهای خود غیرقابلپیشبینی میباشند؛ بنابراین وظیفه کارشناس سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در این زمینه است.
چگونه متخصص سئو شویم؟
بهترین راه یادگیری هر علمی آن است که آن را به صورت عملی یاد بگیرید، تخصص سئو هم از این قاعده مستثنی نیست. مهمترین شرط برای تبدیلشدن به متخصص سئو، توانایی آپدیت نگهداشتن اطلاعاتتان است.
همچنین طیکردن مراحل زیر برای دستیابی به تخصص سئو الزامی است:
- اصول سئو را حرفهای بیاموزید.
- ابزارهای کاربردی و اصطلاحات سئو را بشناسید.
- با تمرین، مهارتهای خود را بروز نگه دارید.
- با قبول پروژههای شخصی، رزومه قوی برای خود بسازید.
- برای نشاندادن مهارتهای سئو خود، وبسایت شخصی طراحی کنید.
انواع سئو چیست؟
دانستن کاربرد هریک از انواع سئو شما را در گرفتن بهترین نتایج از موتورهای جستجو و رسیدن به رتبه بالا در تمام کلمات کلیدی هدف خود کمک میکند. سئو در انواع زیر دستهبندی میشود:
- سئو داخلی؛ مهمترین فاکتور سئو.
- سئو خارجی؛ شروع رقابت در دنیای بهینهسازی.
- سئو تکنیکال؛ فنی بودن مزیت است!
- سئو محتوا؛ راهنمای سایت به سمت موفقیت
- سئو کلاهسیاه
- سئو کلاه سفید
بازار کار سئو در ایران چطور است؟
در دنیای امروز سئو (SEO) ، در کنار دیجیتال مارکتینگ رشته شغلی روبهرشدی است. تعداد بسیار بالایی از سایتها هزینه و وقت زیادی را برای سئو و بهینهسازی سایت خود صرف میکنند و مهمترین روش بازاریابی خود را جذب مخاطب از گوگل میدانند.
در طی چند سال اخیر، گوگل همواره با شیب چشمگیری روبهرشد بوده است. افزایش تعداد جستجوهای کاربران موجب شده تا بازدیدکنندگان بیشتری از این طریق وارد سایتهای اینترنتی شوند. در کنار تمام تغییرات گوگل طی دو سال گذشته که زنگ خطر بزرگی را به صدا درآورده است، رشته سئو هنوز هم یکی از بهترینهای لیست مشاغل خانگی است.
7.سرمایهگذار بورس
بورس چیست؟ پاسخ به این سؤال میتواند آینده مالی شما را دگرگون کند. بورس ایران محلی جذاب برای سرمایهگذاری است به شرطی که قوانین آن را رعایت کنید. سرمایهگذاری در بورس یکی از سودآورترین مشاغل خانگی برای اندوختن سرمایه است.
خیلی از افرادی که علاقهمند به فعالیت در بازار بورس هستند، تصور میکنند که هر روز باید در تالارهای بازار بورس رفتوآمد کنند اما اینطور نیست. اگر علاقهمند به بازارهای مالی هستید، میتوانید با گذران یک دوره مقدماتی و شروع با سرمایه کم، معامله در بازارهای مالی را در خانه امتحان کنید. اهمیت این امتحان این است که معامله در بازارهای مالی (بورس سهام، ارز، رمزارزها) برای همه شخصیتها مناسب نیست.
8.خریدوفروش ارز دیجیتال
در دنیای امروز، اگر کمی در مورد بازار اقتصاد اطلاعات داشته باشید، متوجه خواهید شد: دنیای ارزهای دیجیتال کاملاً روبهرشد است. یکی از معتبرترین ارزهای دیجیتال، بیتکوین است. بیتکوین، ارزی دیجیتال است که هیچ مؤسسه مالی سنتی متعارفی در تراکنشهای آن دخالت نمیکند و همهٔ تراکنشها توسط کاربران نظام پرداخت بیتکوین انجام میشود.
به همین خاطر، خریدوفروش ارزهای مختلف دیجیتال همانند بیتکوین، از کسب و کارهای کوچک پرسود می باشد. امکان استخراج بیتکوین در ایران حتی برای افراد معمولی نیز وجود دارد. برای شروع تنها کافی است یک کیف پول دیجیتال خریداری کنید و سود هنگفتی را در کمترین زمان به دست بیاورید. در سالهای اخیر بازار ارزهای دیجیتال، فارکس و بورس از جمله بازارهای مالی مهمی بودند که سرمایههای زیادی را جذب خود کردند. مزایایی از قبیل جذابیت، سود بالا و همچنین قدرت نقدشوندگی در این بازارها باعث شد افراد زیادی جذب شغل تریدری شوند.
تریدر کیست؟
در بازارهای مالی، شغل تریدری به معنی خرید، فروش و یا تبادل ارزهای دیجیتال، واحدهای پولی، سهام شرکتهای مختلف و… در مدت زمان مشخص است. از این رو ترید در بازارهای مالی به عنوان یک ایده پولساز شناخته میشود و به افرادی که در این بازارها، اقدام به خرید و فروش و معامله میکنند تریدر گفته میشود. تریدر فردی است که با بررسی بازار و تحلیل آن به شیوهها و تکنیکهای مختلف، استراتژیها و روندهای کوتاه مدتی را برای سرمایهگذاری بر روی دارایی خود در نظر میگیرد. یک تریدر حرفهای همواره باید اطلاعات خود را در مورد بازارهای مالی افزایش دهد.
هیچگاه برای ثروتمند شدن دیر نیست!
ایده های پول ساز خانگی زیادی برای شروع یک کسب و کار وجود دارد. فقط به مهارتها و ویژگیهای منحصربهفرد خود اعتماد کنید و ایدهای پیدا کنید که کاملاً باروحیه شما مطابقت داشته باشد. سپس، طرح تجاری خود را تعیین کرده و از خود بپرسید دقیقاً میخواهید، چه چیزی ارائه دهید، هزینههای شما چقدر است، چگونه مشتریان را پیدا کرده و جذب میکنید و آیا برای انجام آن تجارت به دریافت مجوز مشاغل خانگی نیاز دارید یا خیر. قطعاً با پشتکار و تسلط بر این نظریات، در راه موفقیت قرار میگیرید.
منبع :brainstation