راه اندازی فست فود یکی از جذابترین ایدهها برای کارآفرینان عاشق غذاهای خوشمزه است. معمولا فست فودیها، غذای مقرونبهصرفه را در کمترین زمان ممکن برای مشتریان آماده میکنند. درواقع، فست فودیها خدمات خود را به روشی سریع و کم هزینه ارائه میکنند. موفقیت در راه اندازی فست فود به صورت اتفاقی ممکن نیست. این موفقیت حاصل برنامهریزی دقیق و صحیح است. در ادامه گروه نرم افزاری محک ، راهکارهایی کمهزینه برای راه اندازی فست فود به شما ارائه میدهد.
فست فود (Fast Food) چیست؟
فست فود (fast food) یا غذای فوری، غذایی است که در مدت زمان کم، آماده سرو است. انواع ساندویچ، همبرگر، چیزبرگر و دیگر انواع برگرها، ماهی و میگوی سوخاری، هاتداگ، فیله استیک گوشت یا مرغ، سیبزمینی سرخ کرده، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، انواع پیتزا و انواع سالاد در منو رستورانهای فست فود به چشم میخورد. در این رستورانها، غذای از پیش آماده در مدت کوتاهی بعد از سفارش، به مشتری تحویل داده میشود. پس به غذاهایی که پخت آنها سریع انجام میشود فست فود میگویند.
نگاهی به تولد فست فود
فست فود به شکل امروزی در هفتم جولای 1912 در آمریکا روی کار آمد. در این روز رستورانی به نام «اتومات» در نیویورک تأسیس شد. آنها غذاهای آماده را در محفظههای گرمکنندهی شیشهای قرار میدادند و مشتریان از طریق دستگاههای سکهای اقدام به خرید آن میکردند. جالب است که بالای در ورودی فست فود اتومات نوشته بود: “ما کار مادران را کم کردهایم.”
راه اندازی فست فود در 10 مرحله:
در حال حاضر که مشغول مطالعه این مقاله هستید، شما ایدهای عالی برای شروع یک کسبوکار در دست دارید. پس آماده برداشتن قدم بعدی هستید. فرایند راه اندازی فست فود چیزی فراتر از ثبت آن در مراکز رسمی است. گروه نرم افزاری محک، مراحل راه اندازی فست فود را برای شما گردآوری کرده است. این مراحل تضمین میکند که کسبوکار جدید شما به خوبی برنامهریزی شود، به درستی ثبت گردد و از نظر قانونی هیچ منعی نداشته باشد.
مرحله 1: برای کسبوکار خود برنامهریزی کنید
همیشه داشتن یک برنامه روشن و طرح تجاری برای موفقیت یک کارآفرین ضروری است. داشتن طرح تجاری به شما کمک میکند تا ویژگیهای کسبوکار خود را ترسیم کرده و برخی ناشناختهها را کشف کنید. موضوعات مهمی که باید بررسی شوند، عبارتاند از:
- هزینههای راه اندازی فست فود چقدر است؟
- بازار و مخاطبان هدف شما کیستند؟
- رستوران فست فود چگونه کسب درآمد میکند؟
- نام کسبوکار خود را چه خواهید گذاشت؟
هزینههای راه اندازی فست فود چقدر است؟
مشکلات مالی یکی از دلایل عمده مؤثر در ناکامی فست فودها است. این مشکلات ممکن است ناشی از کمبود حجم سرمایهگذاری و یا عدم بودجهبندی صحیح سرمایه باشد. پس برآورد هزینهها قبل از هر اقدامی ضروری است. با بررسی معیارهای زیر، برآورد هزینهها تا حد زیادی ممکن میشود:
- هرچه محل مورد نظر شما برای راه اندازی فست فود بزرگتر باشد، هزینه سرمایهگذاری بیشتر میشود؛ بهعلاوه، با افزایش متراژ، هزینه دکوراسیون و تجهیزات لازم نیز بالا میرود.
- برای راه اندازی فست فود در محیطهای لوکس و مناطق گران قیمت، به هزینه بیشتری نیاز است.
- برای راه اندازی فست فود در مکانهای نوساز که نسبت به مکانهای قدیمی وضعیت ظاهری بهتری دارند، به هزینه کمتری احتیاج است.
- شما باید بخشی از سرمایه خود را برای اجاره محل مورد نظر در صورت عدم مالکیت، در نظر بگیرید.
- اگر مغازهای که اجاره میکنید از لحاظ تجهیزات مکانیکی و تأسیسات وضعیت مناسبی داشته باشد، سرمایه لازم برای راه اندازی فست فود کاهش مییابد.
- هرچه تنوع منوی فست فود بیشتر شود، هزینه تجهیزات لازم برای شروع کسبوکار نیز بالا میرود.
- برند تجهیزات و ماشینآلاتی که استفاده میکنید، از دیگر فاکتورهای مهمی است که هزینهها را تحتتأثیر قرار میدهد.
- اگر فعالیت رقبای شما در منطقه مورد نظر، خوب و منحصربهفرد باشد، هزینه شما نیز برای ارتقا کیفیت افزایش مییابد.
- مخارج بستهبندی مناسب برای فست فودهای بیرونبر، از دیگر عوامل مهم تأثیرگذار بر هزینههای فست فود است.
- هزینه خرید مواد اولیه
تجهیزات لازم برای فست فود چیست ؟
تجهیزات فست فود به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم میشوند . اگر ابتدای راه هستید و هزینه کافی برای راه اندازی کافی فست فود ندارید، میتوانید با خرید تجهیزات اصلی که شامل موارد زیر میشوند شروع کنید:
• یخچال و فریزر برای نگهداری مواد اولیه
• دستگاه کباب ترک
• فر پیتزا
• دستگاه کالباسبر
• فر اغذیه ساندویچ
• اجاق گاز صنعتی
• وان شستشو
• دستگاه خمیرگیر و میکسر
• دستگاه سرخ کن
• هود صنعتی
• همبرگر زن صنعتی
• اجاق گاز صنعتی
• اجاق گاز رومیزی صنعتی
• ظروف و لوازم پذیرایی
• میز و مبلمان
مراحل طراحی منو رستوران
نوشتن یک منو مناسب به شما در دائمی کردن مشتریانتان کمک میکند. اگر منو فست فود شما هیجانانگیز باشد و غذاهای خوشمزه را در بر گیرد، مشتریان زیادی را وفادار فست فود شما خواهد کرد. در این بخش به مراحل طراحی منو فستفود اشاره خواهیم کرد:
- مرحله اول: گزینههای منو را انتخاب کنید
غذاهایی در منو فست فود خود بگنجانید که دلخواه اکثریت مشتریان باشد. این منو باید ترکیبی از غذاهای منحصر با قیمت ارزان و مناسب باشد. این تعادل داشتن در قیمت گذاری به سودهی شما نیز کمک میکند. غذاهایی را انتخاب کنید که در هنگام شلوغی رستوران زمان کمتری برای ارائه آن صرف شود و کار با سرعت پیش برود.
- مرحله دوم: گزینههای منو را قیمتگذاری کنید
قیمت مواد اولیهای که از آنها برای تهیه غذاها استفاده میکنید را بررسی کرده و با اعمال کردن درصدی سود برای غذاهای فست فود قیمت اعلام کنید. برای قیمتگذاری غذاها نیاز است بدانید که دقیقا از چه موادی و به چه میزان در تهیه غذاهای فست فود استفاده شده است. درصد سودی که روی غذاهای فست فود خود اعمال میکنید هم باید با هزینههای ثابت فست فودتان تناسب داشته باشد. یعنی برای اعلام قیمت، حقوق کارکنان، هزینه آب و برق و غیره را هم در نظر بگیرید.
- مرحله سوم:در مورد دیزاین و طرح منو خود تصمیم بگیرید
فونت و طرح به کار برده شده در منو فست فود شما باید تم کلی فست فودتان را نشان دهد؛ مثلا اگر قصد راه اندازی فست فود با غذاهای تند را دارید باید از رنگهای قرمز آتشین در دیزاین منو خود استفاده کنید. دقت کنید انتخاب فونت خوانا و مناسب برای منو نیز ضروری است .
- مرحله چهارم: حذف موارد غیر ضروری از منو
منو فست فود، قلب تپنده آن است. در حقیقت منو، ویترین مواد غذایی و نوشیدنیهای فست فودیهاست. بهتر است مواد اولیه به کار برده شده در فست فود را ذکر کنید. همچنین، اصطلاحات آشپزی کمتری در منو به کار ببرید تا همه مشتریان آن را درک کنند و فونت مناسب را فراموش نکنید.
- مرحله پنج: آپدیت منو طراحی شده
منوی فست فود چیزی نیست که با یکبار طراحی، از کامل بودن آن مطمئن شوید. منوی فست فود خود را سالی یکبار و یا حداکثر سالی دو بار آپدیت کنید. بهروزرسانی منو فست فود باعث میشود که غذاهای محبوب بیشتر سرو شوند و غذاهای کم سفارش حذف شوند.
بازارهدف فست فود چه کسانی هستند؟
بازار هدف، افراد پرمشغلهای هستند که زمان یا انرژی لازم برای پختن غذا را ندارند یا افرادی که بهطرز فوقالعادهای عاشق فست فود هستند. خوشبختانه از نظر بازار هدف فست فود، هیچ محدودیتی برای شما وجود ندارد و از کودک تا جوان و پیر، انواع مشاغل، ورزشکاران، دانشجویان و دانش آموزان، و افرادی با هر سطح مالی، همه و همه به فست فود علاقه دارند و گاهی برای تنوع و تفریح سراغ این گونه غذاهای سریع و خوشمزه میروند.
درآمد فست فود چقدر است؟
درآمد فست فود کاملا بسته به مدیریت مالی آن میتواند متغیر باشد. برای واضحتر شدن موضوع مثالی میزنیم: یک فست فود را در نظر بگیرید که برای تهیه انواع پیتزا به ۵۰ گرم، انواع ساندویچ ویژه به ۴۰ گرم و چیزبرگر ۲۰ گرم پنیر نیاز دارد. مدیر رستوران، در ابتدای ماه ۳ کیلو پنیر خریداری میکند و تا پایان ماه تمامی پنیرها مصرف شدهاند. حال با فرض اینکه این پنیرها یکسان هستند باید محاسبه شود که این ۳ کیلو پنیر در قالب چه محصولاتی به مشتری ارائه شده است؟ به ازای هرکدام چه مقدار سود و چه میزان هزینه برای فست فود ثبت شده است؟
نرم افزار حسابداری فست فود معمولاً این آمار را به شکلهای مختلف ثبت میکند. اما نکته قابل توجه آن است که کارگر ساندویچ زن یا آشپز پیتزا زن پنیر را به صورت دقیق مصرف نمیکند و این نوسان در میزان خرید برگر، ساندویچ، پیتزا و باقی موارد مصرفی توسط مشتریان نیز وجود دارد و بر پیشبینیها تأثیرگذار است. پس این عدم شفافیت هزینه باعث میشود گزارش دقیقی از درآمد خالص موجود نباشد. نتیجه اینکه درآمد فست فودها از روی میزان نقدینگی آنها محاسبه نمیشود ولی به طور کلی درآمد خوبی دارند.
چگونه میتوانید سود کسبوکار خود را بیشتر کنید؟
برای جذب مشتریانی که از ماشین برای تردد استفاده میکنند، پارکینگ مناسبی تعبیه کنید. همچنین شما میتوانید برای سودآوری بیشتر با سازمانها و مشاغل مختلف قرارداد ببندید. پیشنهاد میشود وسائل قدیمی آشپزخانه را دور نریزید و آنها را به رستورانهای دیگر بفروشید واز درآمد حاصل از آن برای خرید تجهیزات جدید و با کیفیت استفاده کنید.
نام کسبوکار خود را چه خواهید گذاشت؟
قبل از راه اندازی فست فود باید بدانید که انتخاب نام مناسب بسیار مهم و چالشبرانگیز است. اگر قبلا نامی برای فست فود خود انتخاب نکردهاید از صاحبان دیگر رستورانها کمک بگیرید. هنگام راه اندازی فست فود و ثبت آن، توصیه میکنیم نامی انتخاب کنید که در پلتفرمهای زیر موجود بوده و کسی آن را انتخاب نکرده باشد:
- در دسترس بودن نام در پلتفرمهای رسانههای اجتماعی
- در دسترس بودن نام فست فود در دامنه وب
مزایای راه اندازی فست فود چیست ؟
امروزه با توجه به تغییرات در فرهنگ و ذائقه مردم ایران، تمایل به راه اندازی فستفود با رشد عجیبی روبرو شده است. البته ناگفته نماند که سود این کسبوکار نیز بسیار بالاست. از مزایای سرمایهگذاری کارآفرینان در این صنعت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نقدینگی بالا در این کسبوکار
- رسیدن به موفقیتهای مالی بالا در حوزه برندینگ فست فود
- آپدیت و بهروز بودن صنعت فست فود
- کارآفرین بودن و داشتن نیروهای کار
مرحله 2: شریک کاری پیدا کنید
متداولترین انواع ساختار کسب و کار شراکتی عبارتاند از: مالکیت انحصاری یا محدود، مشارکت LLP، شرکت با مسئولیت محدود (LLC). ایجاد یک کسبوکار شراکتی از نوع LLC از شما و کسبوکارتان محافظت میکند. شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که برای تشکیل و ثبت آن، حضور حداقل دو شریک لازم است و مسئولیت شرکا به میزان سرمایهای است که به شرکت آوردهاند.
به بیانی دیگر، اگر از فست فود شما شکایت شود و دارایی آن برای پرداخت بدهی کافی نباشد، شرکای شما با مسئولیت محدود به میزان سرمایهای که به شرکت آوردهاند، مسئول پرداخت آن بدهی خواهند بود. مازاد بر آن، طلبکاران نمیتوانند بدهیهای خود را از دارایی و اموال شخصی شرکای فست فود مطالبه کنند.
مرحله 3: ثبت نام برای مالیات
امروزه تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی برای تمامی اشخاص حقوقی با هر نوع فعالیت و هر نوع معافیت و مشوق مالیاتی (در صورت وجود) اجباری است. مراحل ثبتنام مالیاتی بر اساس رویکرد جدید سازمان امور مالیاتی به صورت تمام الکترونیکی بوده و نیاز به حضور فیزیکی در ادارات مالیاتی ندارد. کلیه مراحل ثبتنام مالیاتی به صورت الکترونیکی انجام میشود. مراحل مربوطه به شرح زیر است:
- پیش ثبتنام مالیاتی
- صحتسنجی اطلاعات
- تولید و ارسال اطلاعات کاربری
- ثبتنام الکترونیک
- اعتبارسنجی ستادی و میدانی اطلاعات و رسیدن به مرحله نهایی
مرحله 4: ایجاد حساب بانکی تجاری رسمی و دریافت کارت
در هنگام راه اندازی فست فود، باز کردن حسابهای بانکی و اعتباری اختصاصی در جهت حفاظت از داراییهای شخصی ضروری است. هنگامی که حسابهای شخصی و تجاری شما با هم ترکیب میشوند، داراییهای شخصی شما (خانه، ماشین و سایر اشیاء با ارزش) در صورت شکایت از فست فود، در معرض خطر قرار میگیرند.
مرحله 5: خرید نرم افزار حسابداری فست فود
ثبت مخارج مختلف و منابع درآمد برای درک عملکرد مالی کسبوکار شما بسیار مهم است. نگهداشتن حسابهای دقیق به کمک انواع نرم افزارهای حسابداری، محاسبات مالیاتی سالانه شما را بسیار ساده میکند. با نرم افزار حسابداری فست فود میتوانید بدون محدودیت غذاهای متنوع با دستهبندی مختلف تعریف کرده و به هر یک قیمتی متفاوت را اختصاص دهید. شما میتوانید مشتریان را گروهبندی کنید، اطلاعات مربوط به هر مشتری را ثبت، ویرایش و حذف نموده و نیز اشتراک ایجاد کنید. همچنین میتوانید سریع و راحت، برای چند مشتری به طور همزمان فاکتور صادر کنید. حتی امکان سفارشیسازی و افزودن هزینه ارسال، حق سرویس، مالیات و… را نیز به فیش فاکتور خواهید داشت.
مرحله 6: مجوزهای لازم را کسب کنید
عدم دریافت مجوزهای لازم میتواند منجر به جریمههای سنگین شود یا حتی باعث تعطیلی و پلمب شدن فست فود شما گردد. پس در همان مراحل اولیه آموزش فست فود نسبت به دریافت مجوزهای مربوطه اقدام کنید.
چطور جواز راه اندازی فست فود را بگیریم؟
برای راه اندازی یک فست فود بایستی مجوز دریافت کرد. گروه نرم افزاری محک پیشنهاد میکند هنگام اقدام برای دریافت مجوزهای فست فود از مشاور حقوقی کمک بگیرید.
شرایط اخذ مجوز رستوران به شرح زیر است:
- داشتن مکانی با مساحت حداقل ۸۰ متر برای فست فود و ۱۰۰ متر برای احداث یک سلف سرویس است.
- یک فست فود باید تمامی امکانات برای انواع غذاهای داخلی و خارجی را داشته باشد. این امکانات میتواند شامل وسایل سردکننده، اجاق گاز و انواع فر، انواع ظروف پذیرایی و پخت و پز، یخچالهای ویترینی و… باشد.
- فست فود باید دارای پارکینگ بوده و در خیابان اصلی قرار بگیرد.
- فرد متقاضی دریافت جواز کسب فست فود باید دست کم ۵ سال سابقه کار داشته باشد.
مدارک لازم برای راه اندازی فست فود چیست ؟
- داشتن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران
- ارائه گواهی پایان خدمت سربازی یا معافیت دائم آن
- اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه به همراه کپی و اصل کارت ملی
- سند مالکیت و یا اجارهنامه رسمی یا مبایعه نامه از ملکی که قرار است در آن اقدام به ایجاد فست فود یا سلف سرویس شود. اگر متقاضی بخواهد از ملکی موروثی جهت احداث فست فود استفاده کند، رضایت محضری دیگر وراث به همراه فتوکپی و اصل شناسنامه ورثه و کپی گواهی حصر وراثت باید ارائه شود.
- سوابق تجاری، کارگاهی، کاربری محل کسب باید ارائه شود.
- ارائه آخرین مدرک تحصیلی (به جز متقاضیانی که سن آنها بیش از ۵۰ سال میباشد)
- دوازده قطعه عکس سه در چهار
- ارائه کد پستی واحد صنفی مورد نظر به همراه فتوکپی از قبض تلفن واحد صنفی
- حدود صنفی ۳۰۰ متر باید رعایت شود.
- درصورتیکه یک خانم متقاضی اخذ مجوز فست فود باشد، یک مرد تحت عنوان مباشر باید معرفی شود.
- اگر شریک و یا شرکایی دارید که با هم قصد راه اندازی فست فود دارید، باید کپی از مدارک هویتی و رضایت محضری شریک یا شرکا را نیز ارائه دهید.
- درصورتیکه قبلاً دارای جواز کسب بودهاید، باید اصل جواز یا کپی آن را نیز ارائه کنید.
- به کار بردن عناوین و نامهای بیگانه و خارجی بر روی تابلو سر در واحد صنفی ممنوع میباشد و میبایست از کلمات و عبارات فارسی استفاده شود.
مرحله 7: تشکیل پرونده بیمه برای فست فود
فست فود شما علاوه بر جواز کسب به بیمه هم برای ادامه فعالیت ایمن احتیاج دارد. از مهمترین اقداماتی که یک فست فود تازه تأسیس باید انجام دهد امور بیمهای و تشکیل پرونده بیمه فست فود تازه تأسیس است. گرفتن کد کارگاهی اولین مرحله برای انجام امور بیمهای فست فود تازه تأسیس شما است. پس از آنکه کارفرما کد کارگاهی دریافت کرد میتواند با معرفی افراد شاغل در فست فود خود، لیست بیمه آنها را رد کند.
بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان چیست؟
طبق قوانین جاری کشور کلیه کارفرمایان اعم از صاحبان فست فودها، در برابر حوادث احتمالی که ممکن است در حین کار برای کارکنان رخ دهد مسئول هستند. در قانون کار، حفظ سلامت کارکنان و پیشگیری از وقوع بیماری و یا حوادث احتمالی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین دلیل به عنوان صاحب فست فود برای صیانت از نیروی انسانی کشور موظف به دریافت این نوع از بیمه نیز هستید.
مرحله 8: برند فست فود خود را تعریف کنید
برند و نام تجاری شما همان چیزی است که هویت فست فود شما را تعیین میکند. یک برند قوی به کسبوکار شما کمک میکند تا از رقبا متمایز شوید.
مرحله 9:وبسایت فست فود خود را طراحی کنید
بعد از تعریف برند خود و ایجاد لوگو، قدم بعدی ایجاد یک وبسایت برای کسبوکارتان است. وبسایت در حقیقت همانند تابلوی مغازه فست فود اســت و کسبوکار شما توسط وبسایت در معرض عموم مشتریان قرار میگیرد. نکته مهمی که وجود دارد این است کـه مشتریان شـما از یک محله و یا حتی یک شهر نخواهد بود بلـکه تمام کسانی که از بستر اینترنت استفاده میکنند، میتوانند مشتریان کسب و کار شـما باشند. وبسایت فست فود باعث افزایش تعداد مشتریان شده و به رشد کسب و کار شما کمک خواهد کرد.
چگونه فست فود خود را تبلیغ کنیم؟
از طریق تبلیغات روی بیلبوردها، روزنامهها، رادیو، تلویزیون به تبلیغ فست فود خود بپردازید. پیشنهاد تخفیف در سایتهای مطرح نظیر تخفیفان و نت برگ را دست کم نگیرید. ارائه کد تخفیف مردم را تشویق میکند که فست فود شما را امتحان کنند. ارائه اسباببازی رایگان به کودکان موقع سرو غذا نیز میتواند ایده جالبی برای مطرح شدن باشد.
مرحله 10: تلفن فست فود خود را راه اندازی کنید
راه اندازی تلفن برای کسبوکارتان یکی از بهترین راهها برای جداسازی زندگی شخصی از زندگی تجاری شماست. این تنها مزیت نیست؛ همچنین به شما کمک میکند تا ارتباط بین شما و مشتریان کسبوکارتان را بهتر مدیریت کنید، به کسبوکار شما مشروعیت میبخشد. تماس مشتریان با شما در جلب اعتماد مشتریان بالقوه نیز تأثیرگذار است.
راه اندازی فست فود برای چه کسی مناسب است؟
اگر به دنبال راهی برای شاد کردن مردم، برآورده کردن هوسهای غذایی و تأمین رزق و روزی مردم هستید، باید به فکر راه اندازی فست فود باشید. اداره رستورانهای فست فود برای کسانی که از تهیه و سرو غذاهای لذیذ و ارزان قیمت برای مردمی با هر سطح درآمد لذت میبرند، ایده آل است. یعنی شرط اول برای افتتاح فست فود علاقه و انگیزه است. ساعات کار در فست فود نیز خاص است و ممکن است کل روز فرد به کار در فست فود بگذرد. در واقع، شما همان زمانی که باید برای خانواده بگذارید را برای مشتریان میگذارید. سود این شغل در روزهای تعطیل نیز بیشتر است . این کار با سلامت مردم رابطه مستقیم دارد. پس برای راه اندازی فست فود باید آدم سلامت و تمیزی باشید.
مهارتهای لازم برای موفقیت فست فود چیست؟
فردی که سابقه ارائه خدمات غذایی یا ارائه خدمات مشتری را داشته باشد، احتمالاً در این زمینه موفق خواهد بود. صاحب کسبوکار باید روی کارایی، کاهش هزینه و ارائه مواد غذایی با کیفیت بالا در کمترین زمان ممکن تمرکز زیادی داشته باشد. او باید بتواند کار را به دیگران محول کند، هزینههای نیروی کار را تحت کنترل داشته باشد و تقاضای مشتری را با دقت بالایی پیشبینی کند.
پتانسیل رشد یک رستوران فست فود چقدر است؟
فست فودها از جمله رستورانهای بسیار محبوب هستند. اکثر مردم حداقل هشت ساعت در روز کار میکنند. پس از اتمام روز کاری، برگشت به خانه و انجام مسئولیتهای اضافی، زمان کمی برای پختن غذا باقی میماند. دقیقا به همین دلیل است که فستفودها محبوب و در حال رشد هستند. پس به این ترتیب پتانسیل رشد یک فست فود نامحدود است.
مدیریت هزینهها با نرم افزار حسابداری فست فود محک
همیشه مدیریت هزینهها در فست فود برای فعالان این صنف با چالشهای بسیار زیادی همراه است و محاسبه هزینهها به صورت روزانه و ماهانه، کنترل میزان فروش، ارزیابی سود فروش، تشخیص فروش و درآمدها، همیشه برای فعالان این حوزه مشکل است. نرم افزار حسابداری فست فود محک با امکانات ویژهای که برای صنف فست فود در نظر گرفته است میتواند پاسخگوی تمام نیازمندیهای این صنف باشد. با استفاده از نرم افزار حسابداری ضمن نظم دادن به محاسبات حسابداری و اطمینان از عدم بروز اشتباه، سرعت فروش در فست فود بیشتر و اعتماد مشتری را نیز جلب میشود. امید است از راهنمای راه اندازی فست فود ما برای کمک به اجرای موفقیتآمیز طرح تجاری فست فود خود نهایت استفاده را برده باشید.
منبع:howtostartanllc