راه اندازی مغازه کادویی، به علت تقاضای زیاد کادوهای رنگارنگ اعم از ظروف بلوری و چینی، انواع تابلوفرش، فلاسک و ماگ، لوازم دکوری، گلهای مصنوعی و غیره ایده پر سودی به حساب میآید. تقریباً تمام کسانی که به فکر لبخند آوردن به لبان دیگران هستند میتوانند از مشتریان شما باشند. مغازه لوازم کادویی شما میتواند فعالیت خود را به صورت فیزیکی و یا اینترنتی آغاز کند. در این مقاله از گروه نرم افزاری محک به بررسی مراحل راه اندازی مغازه کادویی، هزینهها و میزان درآمد شما از این حرفه میپردازیم.
مراحل راه اندازی مغازه کادویی چیست؟
در حال حاضر که مشغول مطالعه این مقاله هستید، شما ایدهای عالی برای شروع یک کسب و کار را در دست دارید. پس آماده برداشتن قدم بعدی هستید. فرایند راه اندازی مغازه کادویی چیزی فراتر از ثبت آن در مراکز رسمی است. گروه نرم افزاری محک، مراحل راه اندازی مغازه کادویی را برای شما گردآوری کرده است. این مراحل تضمین میکند که کسب و کار جدید شما به خوبی برنامه ریزی شود، به درستی ثبت گردد و از نظر قانونی هیچ منعی نداشته باشد.
مرحله 1: برای کسب و کار خود برنامه ریزی کنید
همیشه داشتن یک برنامه روشن و طرح تجاری برای موفقیت یک کارآفرین ضروری است. داشتن طرح تجاری به شما کمک میکند تا ویژگیهای کسب و کار خود را ترسیم کرده و برخی ناشناختهها را کشف کنید. موضوعات مهمی که باید بررسی شوند، عبارتاند از:
- هزینه راه اندازی مغازه کادویی چقدر است؟
- بازار و مخاطبان هدف مغازه لوازم کادویی شما چه کسانی هستند؟
- درآمد فروشگاه کادویی چقدر است؟
هزینه راه اندازی مغازه کادویی چقدر است؟
هزینه راه اندازی مغازه کادویی بسته به مدل کسب و کار بسیار متفاوت است اما تقریباً برای هر فرد با هر بودجهای جایی در صنعت فروش کادو وجود دارد. با مشورت و استفاده از تجربیات افراد کارکشته در زمینه راه اندازی مغازه لوازم کادویی، میتوان سرمایه اولیه راه اندازی مغازه کادویی را 150 میلیون تومان برآورد کرد. جزئیات هزینههای موردنیاز برای راه اندازی مغازه کادویی به شرح زیر است:
· هزینه اجاره و رهن یک مغازه مناسب
انتخاب یک محیط مناسب با شرایط عالی و بازدهی مناسب برای راه اندازی مغازه کادویی از واجبات است. گروه نرم افزاری محک پیشنهاد میکند زمان خود را به یافتن مکانی اختصاص دهید که روزانه افراد و خانمهای زیادی از آنجا عبور کنند. اکثر مشتریان به مکانی نیاز دارند تا در آنجا زمان کافی برای بررسی کادوها و وسائل دکوری موجود در مغازه را داشته باشند. نرخ اجاره مغازه کادویی در سال 1401 تقریباً بین 8 تا 12 میلیون تومان متغیر است.
محل مناسب برای راه اندازی مغازه کادویی و دکوری
میزان درآمد شما تا حد زیادی به موقعیت مکانی مغازهتان بستگی دارد. پس سعی کنید مغازه کادوییتان رو در یک محل پر تردد و شلوغ راه اندازی کنید. نکته اینکه اگر در یک شهر توریستی زندگی میکنید، با اجاره مغازه در یک محل پر رفت و آمد توریستی و فروش صنایع دستی مربوط به آن شهر به سود خیلی خوبی خواهید رسید. مثلاً سوغات شهر یزد سفال است. راه اندازی مغازه کادویی که در کنار دیگر اجناس، صنایع دستی سفالی میفروشد، میتواند ایده خوبی باشد.
· هزینه خرید تجهیزات و لوازم مغازه کادویی
برای راه اندازی مغازه لوازم کادویی باید مقداری از سرمایه خود را برای خرید وسائل تزئینی و کادوهای پر فروش در نظر بگیرید. به طور کلی به مقدار 50 تا 80 میلیون تومان برای خرید وسایلی مثل شارژرها، کتاب و دفترچه، عطرها از همه برندها، جواهرات، شمعهای معطر، قاب عکس سفارشی، ساعت، شکلات و غیره نیاز دارید. همچنین مقداری از سرمایه خود را برای خرید تجهیزات کاربردی دیگر مانند نرم افزار حسابداری، دستگاه کارتخوان، کامپیوتر کنار بگذارید.
· هزینه دکوراسیون داخلی و قفسه بندی
دکوراسیون داخلی مغازه کادویی بیشترین تأثیر را در جذب افرادی که به دنبال کادو هستند، دارد و باعث میشود حتی افرادی که به دنبال خرید کادو نیستند هم به صورت ناخودآگاه جذب مغازه هیجانانگیز شما شوند. تجهیز مکانی شیک برای خرید کردن بسیار مهم است. سعی کنید لوازم کادویی و دکوری که رنگهایشان باهم متناسب است را در کنار یکدیگر بچینید و ترکیب رنگ زیبایی رو ایجاد کنید. این کار باعث میشود افراد به بهانه بازدید از دکور جذابتان به مغازه شما بیایند و کادو هم بخرند. بهترین دکور برای مغازه لوازم کادویی، طراحی ویترین و دکوری پر از اجناس کادویی با یک تم رنگی است. برای این کار 20 میلیون تومان کنار بگذارید. شما میتوانید از قفسههای دست دوم نیز استفاده کنید و هزینهها را کاهش دهید.
لوازم کادویی پر فروش کداماند؟
لوازم کادویی که معمولاً طرفداران زیادی دارند به شرح زیر هستند:
- صنایع دستی شهر مربوطه
- لیوانهای قهوه و ماگهای قهوه
- بطریهای آب (قمقمه)
- مچ بند و دستبند
- تنقلات خاص
- لوازم بهداشتی
- ضد آفتاب
- شارژرها
- کتاب و دفترچه
- بادکنک
- لوازم تولد
- لوازم شب یلدا
- لوازم سفره هفت سین
- عطرها
- جواهرات
- شمعهای معطر
- قاب عکس
- ساعتهای دیواری و مچی
- شکلات
- روغن مو
- ماسک صورت
- چراغ و ریسه تزئینی
- جاکلیدیهای متنوع
- لوازم آرایشی
- کیسههای آب گرم و سرد
- کارت بازی و پازل
- کتابهای رنگ آمیزی و کودکانه
- خمیر بازی
- طناب بازی، حلقه کمر
- شطرنج و منچ
- ستهای آشپزی
- ستها و پکهای کادویی
- ستهای چرم
- ظروف بلوری
- ظروف چینی
- تابلوفرش
- مجسمههای دکوری
- ظروف ادویه
- عروسک
- لوازم آشپزخانه
- گلهای مصنوعی
- قابهای گوشی
- جعبه موزیکال
- و….
از کجا لوازم کادویی عمده بخریم؟
پر کردن مغازه لوازم کادویی با اجناس مختلف کاملاً سلیقهای است و هر فردی با هر میزان بودجهای میتواند سری به بازارهای مرکز شهر بزند و هر کدام از لوازم بالا را تهیه کند. مثلاً هر بخش از بازار بزرگ تهران برای فروش محصولات به خصوصی طراحی شده است. احتمالاً با سر زدن به این بازار، محصولات مدنظر خود را خواهید یافت.
هزینههای ثابت عروسک فروشی چقدر است؟
شما باید بخش قابل توجهی از بودجه خود را برای حقوق و دستمزد خدمه فروش، طراحی و تحویل خود در نظر بگیرید. هزینه آب و گاز و برق نیز جز هزینههای ثابت مغازه لوازم کادویی هستند. هزینههای ثابت شما تا 10 میلیون تومان برآورد شده است. گاهی اوقات محاسبات فیش حقوقی پرسنل بسیار پیچیده و زمانگیر است و همچنین ممکن است خطاهای محاسباتی نیز رخ دهد. نرم افزار حسابداری محک و افزونه حقوق و دستمزد آن، شما را در انجام راحت این فرایند یاری مینماید. افزونه حقوق و دستمزد محک به شما کمک میکند که به راحتی روند صدور فیش حقوقی را در کمترین زمان تعریف کرده و انجام دهید و امکان نگهداری آنها را برای ماههای بعد داشته باشید.
بازار و مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند؟
تمام افرادی که دنبال خرید کادو برای مناسبتهای مختلف و شاد کردن دوستان و آشنایان خود هستند، میتوانند از مشتریان کادوفروشی شما باشند. لازم به ذکر است که بسته به مدل کسب و کار، مشتریان شما نیز متفاوت هستند. مثلاً ممکن است یک مغازه لوازم کادویی، وسائل کلکسیونی و یا لوازم دکوری قدیمی بفروشد، پس مشتریان آن افراد 30 سال به بالا هستند.
درآمد مغازه کادویی چقدر است؟
مطمئن باشید اگر دکور مغازه کادویی خود را جذاب و زیبا بچینید، هیچ رهگذری، دست خالی از کنار مغازه لوازم کادویی و دکوری شما نمیگذرد. سعی کنید وسایلی خریداری کنید که در هیچ مغازه لوازم کادویی دیگری پیدا نمیشود. اجناس مغزه شما باید خاص باشند.
اگر بتوانید در کنار مغازه خود، یک فروشگاه اینترنتی هم راه اندازی کنید، سود صد در صد خود را تضمین کردهاید. هـرچـقـدر میزان سرمایهگذاری شما بالاتر رود و لوازم و وسایل کادویی باکیفیتتر و پر طرفدارتری را برای فروش خریداری کنید، میتوانید پاسخگوی مشتریان بیشتری باشید و به درآمد بیشتری برسید. میزان درآمد مغازه کادویی شما بسته به میزان فروش و محل تأسیس آن متغیر است اما به طور کلی سود مغازه کادویی 50 درصد است و ماهیانه 15 تا 20 میلیون تومان برای شما درآمد دارد.
مرحله 2: ثبت نام برای مالیات
امروزه تهیه و ارسال اظهارنامه برای تمامی اشخاص حقوقی با هر نوع فعالیت و هر نوع معافیت و مشوق مالیاتی (در صورت وجود) اجباری است. مراحل ثبت نام مالیاتی بر اساس رویکرد جدید سازمان امور مالیاتی به صورت تمام الکترونیکی بوده و نیاز به حضور فیزیکی در ادارات مالیاتی ندارد. کلیه مراحل ثبت نام مالیاتی به صورت الکترونیکی انجام میشود. مراحل مربوطه به شرح زیر میباشد:
- پیش ثبت نام مالیاتی
- صحت سنجی اطلاعات
- تولید و ارسال اطلاعات کاربری
- ثبت نام الکترونیک
- اعتبارسنجی ستادی و میدانی اطلاعات و رسیدن به مرحله نهایی
مرحله 3: ایجاد حساب بانکی تجاری رسمی و دریافت کارت
در هنگام راه اندازی مغازه لوازم کادویی، باز کردن حسابهای بانکی و اعتباری اختصاصی در جهت حفاظت از داراییهای شخصی ضروری است. هنگامی که حسابهای شخصی و تجاری شما با هم ترکیب میشوند، داراییهای شخصی شما (خانه، ماشین و سایر اشیاء با ارزش) در صورت شکایت از فروشگاه شما در معرض خطر قرار میگیرند.
مرحله 4: خرید نرم افزار حسابداری لوازم کادویی
ثبت مخارج مختلف و منابع درآمد برای درک عملکرد مالی کسب و کار شما بسیار مهم است. نگه داشتن حسابهای دقیق به کمک انواع نرم افزار حسابداری، محاسبات مالیاتی سالانه شما را بسیار ساده میکند. با نرم افزار حسابداری لوازم کادویی محک میتوانید بدون محدودیت محصولات متنوع با دستهبندی مختلف تعریف کرده و به هر یک قیمتهای متفاوت اختصاص دهید. شما میتوانید مشتریان را گروه بندی کنید، اطلاعات مربوط به هر مشتری را ثبت، ویرایش و حذف نموده و نیز، اشتراک ایجاد کنید. همچنین میتوانید سریع و راحت، برای چند مشتری به طور همزمان فاکتور صادر کنید. حتی امکان سفارشیسازی و افزودن هزینه ارسال، حق سرویس، مالیات و… را نیز به فیش فاکتور خواهید داشت.
مرحله 5: اخذ جواز کسب مغازه لوازم کادویی
عدم دریافت مجوزهای لازم میتواند منجر به جریمههای سنگین شود یا حتی باعث تعطیلی مغازه لوازم کادویی شما گردد. پس در همان مراحل اولیه راه اندازی مغازه لوازم کادویی نسبت به دریافت مجوزهای مربوطه اقدام کنید.
برای راه اندازی مغازه کادویی به پروانه کسب احتیاج دارید. پروانه کسب یا جواز کسب، مجوزی است که از طریق اتحادیههای هر استان به فرد کارآفرین داده میشود. در ادامه به بررسی شرایط اخذ مجوز مغازه کادویی میپردازیم.
نحوهٔ دریافت پروانه کسب مغازه کادویی
برای دریافت مجوز راه اندازی مغازه کادویی باید با در دست داشتن مدارک هویتی خود مانند اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی خود و شریک (در صورت وجود)، عکس، پایان خدمت و یا معافیت و سوء پیشینه و… به اتحادیه صنف خرازی فروشان شهر خود رجوع کنید. پس از بررسی مدارک و پرداخت هزینههای مربوطه پروانه کسب شما صادر میشود.
آدرس اتحادیه خرازی فروشان تهران میدان هفت تیر، خیابان مفتح جنوبی، کوچه تور، پلاک ۱۴ میباشد.
مرحله 6: تبلیغ مغازه کادویی تازه تأسیس
مؤثرترین راه برای تبلیغ و بازاریابی مغازه لوازم کادویی، استفاده از بازاریابی شبکهای است. در این نوع از بازاریابی شما تعدادی از اجناس را از شرکتهای تولید کننده داخلی و خارجی را خریداری کرده و آنها را به فروش میرسانید و در ازای فروش آنها سود دریافت میکنید. در این شیوه شما به عنوان صاحب فروشگاه کادویی میتوانید انواع لوازم کادویی شرکتهای تولیدی را بازاریابی کنید.
لوازم کادویی خود را در شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام بفروشید. میلیونها ایرانی در هر سن و سلیقهای در اینستاگرام فعالیت میکنند. پس با راه اندازی فروشگاه اینترنتی کادویی در اینستاگرام میتوانید مغازه تازه تأسیس خود را به افراد زیادی معرفی کنید و اجناس متنوع خود را از این طریق به آنها بفروشید. همچنین بهتر است پیج اینستاگرام خود را در صفحاتی که دنبال کنندگان بالایی دارند تبلیغ کنید تا به درآمد برسید.
مرحله 7: راهاندازی فروشگاه اینترنتی کادویی
وب سایت در حقیقت همانند یـک تابلوی مغازه و یا ویترین فروشگاه کادویی شما اســت و کسب و کار شما توسط وب سایت در معرض عموم مشتریان قرار میگیرد. نکته مهمی که وجود دارد این است کـه مشتریان شـما از یک محله و یا حتی یک شهر نخواهد بود بلـکه تمام کسانی که از بستر اینترنت استفاده میکنند، میتوانند مشتریان کسب و کار شـما باشند. وب سایت اینترنتی مغازه کادویی شما باعث افزایش تعداد مشتریان شده و به رشد کسب و کار شما کمک خواهد کرد. البته پیشنهاد میشود حتماً در کنار سایت، صفحه اینستاگرام خود را نیز داشته باشید.
نکاتی برای راه اندازی فروشگاه کادویی
افرادی در زمینه راه اندازی مغازه لوازم کادویی موفقاند که نکات زیر را در نظر میگیرند:
- لوازم کادویی جذاب برای فروش ارائه میدهند.
- موجودی لوازم کادوی خود را مطابق با سلیقههای مختلف موجود میکنند.
- برای لوازم کادویی بسته بندی و جعبه زیبا و شکیل در نظر میگیرند.
- یک وارد کننده و یا تولید کننده لوازم کادویی قابل اعتماد پیدا میکنند.
- بیشتر تمرکز خود را روی فروش اینترنتی لوازم کادویی میگذارند.
- مشاوره رایگان به مشتریان میدهند .
مزایا و معایب راه اندازی مغازه کادویی چیست؟
از مزایای راه اندازی فروشگاه کادویی میتوان به کار در محیطی پر از رنگ و تنوع، سود نسبتاً بالا، محصولات بدون تاریخ انقضا و در اختیار بودن ساعت کاری اشاره کرد. اجناس بسیار متنوع، سرمایه اولیه بالا نیز از معایب راه اندازی فروشگاه کادویی است.
مدیریت هزینهها با نرم افزار حسابداری لوازم کادویی محک
همیشه مدیریت هزینهها در مغازه کادویی برای فعالان این صنف با چالشهای بسیار زیادی همراه است و محاسبه هزینهها به صورت روزانه و ماهانه، کنترل میزان فروش، ارزیابی سود فروش، تشخیص فروش و درآمدها، همیشه برای فعالان این حوزه مشکل است. با استفاده از نرم افزار حسابداری لوازم کادویی محک میتوان این کار را به راحتی انجام داد و ضمن نظم دادن به محاسبات حسابداری و اطمینان از عدم بروز اشتباه، سرعت فروش در مغازه کادویی را بیشتر و اعتماد مشتری را نیز جلب کرد. امید است از راهنمای راه اندازی فروشگاه کادویی ما برای کمک به اجرای موفقیتآمیز طرح تجاری فروشگاه خود نهایت استفاده را برده باشید.
منبع :koronapos