سرویس تسهیل کننده صدور CSR سامانه مودیان

گواهی امضا الکترونیکی یکی از عناصر اساسی در فرایند تأیید هویت کاربران از طریق امضا دیجیتال است. دریافت این گواهی در سال جاری توسط سازمان امور مالیاتی برای بسیاری از افراد، سازمان‌ها و شرکت‌ها الزامی شده است. به همین دلیل در راستای تسهیل فرایند ها برای مشتریان عزیز، سرویس رایگان صدور امضای الکترونیک (CSR) را برای شما آماده کرده ایم تا بتوانید به سادگی از آن استفاده کنید و جهت دریافت فایل CSR، دریافت کلید عمومی و کلید خصوصی اقدام کنید.

آموزش دریافت و ثبت نام گواهی امضای الکترونیکی CSR سامانه مودیان

امضای دیجیتال، نوعی امضای الکترونیکی است که با استفاده از الگوریتم‌های پیچیده پیاده‌سازی شده است. این نوع امضا به صورت دیجیتالی بر روی سند یا فایل ایجاد می‌شود و مشخصات هویتی فرد امضاکننده را نشان می‌دهد. بر خلاف امضای دست‌نویس که بر روی سند فیزیکی انجام می‌شود، امضای دیجیتال به صورت الکترونیکی در محیط‌های دیجیتالی استفاده می‌شود. هر امضاکننده مجهز به یک جفت کلید عمومی و خصوصی است که با استفاده از آن‌ها می‌تواند اطلاعات را تأیید کند. برای ایجاد امضای دیجیتال، امضاکننده از کلید خصوصی خود استفاده می‌کند تا داده‌ها را رمزگذاری کند. سپس دیگران با استفاده از کلید عمومی او می‌توانند این امضا را تأیید کنند و اطمینان حاصل کنند که امضا از سوی امضاکننده اصلی است.

گواهی-امضا-الکترونیک-محک

امضای دیجیتال چیست؟

امضای دیجیتال، نوعی امضای الکترونیکی است که با استفاده از الگوریتم‌های پیچیده پیاده‌سازی شده است. این نوع امضا به صورت دیجیتالی بر روی سند یا فایل ایجاد می‌شود و مشخصات هویتی فرد امضاکننده را نشان می‌دهد. بر خلاف امضای دست‌نویس که بر روی سند فیزیکی انجام می‌شود، امضای دیجیتال به صورت الکترونیکی در محیط‌های دیجیتالی استفاده می‌شود. هر امضاکننده مجهز به یک جفت کلید عمومی و خصوصی است که با استفاده از آن‌ها می‌تواند اطلاعات را تأیید کند. برای ایجاد امضای دیجیتال، امضاکننده از کلید خصوصی خود استفاده می‌کند تا داده‌ها را رمزگذاری کند. سپس دیگران با استفاده از کلید عمومی او می‌توانند این امضا را تأیید کنند و اطمینان حاصل کنند که امضا از سوی امضاکننده اصلی است.

امضای دیجیتال چگونه کار می‌کند؟

امضای دیجیتال چگونه کار می‌کند؟

در فرایند ایجاد امضای دیجیتال، فردی که می‌خواهد امضای دیجیتال را ایجاد کند، از کلید خصوصی استفاده می‌کند تا اطلاعات مربوط به امضا را رمزگذاری کند. تنها راه برای رمزگشایی این اطلاعات، استفاده از کلید عمومی امضاکننده یا گواهی امضای دیجیتال است. در صورتی که دریافت‌کننده نتواند با کلید عمومی امضاکننده اطلاعات را باز کند، نشانه این است که امضا مشکل دارد یا سند تغییر یافته است. این‌گونه است که امضای دیجیتال هویت را تأیید می‌کند.

امضای دیجیتال چیست؟

گواهی امضا الکترونیکی (CSR)چیست؟

گواهی امضا دیجیتال (CSR)، که به آن گواهی کلید عمومی هم می‌گویند، حاوی کلید عمومی، اطلاعات صاحب کلید، تاریخ انقضا و امضای دیجیتال صادرکننده گواهی است. گواهی دیجیتال توسط سازمانی که امکان ارائه امضای دیجیتال را فراهم می‌کند، صادر می‌شود. این گواهی به عنوان تأییدی برای هویت صاحب کلید و اعتبار آن در فعالیت‌های الکترونیکی استفاده می‌شوند. این امضا با کمک فناوری‌های امنیتی پیشرفته، رمزنگاری شده از این رو غیر قابل جعل بوده و توسط سامانه‌های مختلف تأیید می‌شود.

گواهی امضای دیجیتال به شما امکان می‌دهد تا در تعاملات الکترونیکی، با اطمینان بیشتری امضایی خود را روی سندها و اسناد اعمال کنید. در ایران، برای شرکت در مناقصه، مزایده و دریافت سفته الکترونیکی از امضای دیجیتال استفاده می‌شود. اما با تصویب قوانین جدید و راه اندازی سامانه مودیان برای ارسال صورتحساب‌های الکترونیکی نیز می‌بایست از امضای دیجیتال و گواهی امضای دیجیتال استفاده کرد.

گواهی امضا الکترونیکی (CSR)چیست؟

آموزش دریافت و ثبت نام صدور گواهی امضای الکترونیکی CSR سامانه مودیان

آموزش دریافت و استفاده از سرویس تسهیل کننده آنلاین صدور CSR سامانه مودیان محک(رایگان)

آموزش دریافت و ثبت نام صدور گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (دارای هزینه)

آموزش ساخت کد CSR با استفاده از سرویس محک

برای استفاده از سرویس تسهیل کننده آنلاین صدور CSR محک، کافی است فایل زیر را دانلود کرده و سپس فایل دانلود شده را با استفاده از نرم افزار winrar، اکسترکت کنید، پس آن داخل پوشه مربوطه، فایل CSRGenerator.exe را اجرا کنید. پس از اجرای آن صفحه ای مشابه تصویر رو به رو برای شما باز میشود.

سپس اطلاعات خود را وارد کرده(حتما اسم شرکت مطابق با اگهی تاسیس شرکت باشد) و روی ذخیره فایل CSR کلیک کنید. پس از آن محل ذخیره سازی فایل ها را انتخاب کنید.دقت کنید که فایل ها باید در پوشه ای ذخیره سازی شوند که نام آن انگلیسی باشد، در غیر اینصورت اطلاعات ذخیره نمی‌شوند. پس از آن نرم افزار برای شما  3 فایل  (PublicKey.key و Private.key و fa.csr) ذخیره سازی میکند و میتوانید از آنها استفاده کنید.

آموزش-ساخت-کد-CSR-با-استفاده-از-سرویس-محک

آموزش دریافت و ثبت نام صدور گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir

برای دریافت گواهی امضای دیجیتال ثبت نام در سامانه صدور گواهی الکترونیکی میانی عام الزامی است. به این منظور ابتدا وارد سایت gica.ir شده و بر روی گزینه “درخواست صدور گواهی الکترونیکی” کلیک کنید:

آموزش دریافت گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (1)

در مرحله بعد و در صفحه جدیدی که باز می‌شود، نکات مهم جهت ثبت نام و همچنین فایل راهنمای ثبت درخواست گواهی الکترونیکی جهت بررسی و دانلود در دسترس شما قرار دارد. بعد از بررسی و مطالعه فایل بر روی دکمه “ثبت نام” که با رنگ آبی در پایین صفحه نمایش داده شده است کلیک کنید:

آموزش دریافت گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (2)

در صفحه جدیدی که برای شما باز می‌شود سه تب احراز هویت، دریافت رمز یکبار مصرف و تکمیل اطلاعات وجود دارد که می‌بایست به ترتیب هر مرحله را انجام دهید و سپس بر روی دکمه مرحله بعد کلیک کنید.

آموزش دریافت گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (3)

بعد از طی‌کردن این سه مرحله و تکمیل ثبت نام وارد صفحه‌ای می‌شوید که در آن نام کاربری شما نمایش داده می‌شود.

آموزش دریافت گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (4) در این صفحه می‌توانید با کلیک بر روی دکمه “بازگشت به صفحه اصلی و ورود کاربران” با استفاده از نام کاربری و کلمه عبوری که در مرحله قبل تعیین کردید وارد حساب کاربری خود در سایت شوید و درخواست صدور گواهی امضای الکترونیک یا CSR را ثبت کنید.
در صفحه جدید برای ثبت درخواست گواهی الکترونیکی ابتدا باید وارد حساب کاربری خود در سایت شوید. به این منظور در قسمت راست صفحه و از بخش ورود کاربران نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و سپس بر روی دکمه “ورود متقاضیان امضای الکترونیک” کلیک کنید تا وارد حساب کاربری شود.

آموزش دریافت گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (5)

در صفحه حساب کاربری در منو اصلی گزینه ثبت درخواست گواهی الکترونیکی را انتخاب کنید؛ در تب باز شده دو گزینه “ثبت درخواست گواهی” و ” ثبت درخواست گواهی از طریق CSR” وجود دارد. اگر بر روی گزینه اول یعنی ثبت درخواست گواهی کلیک کنید می‌بایست پس از دریافت گواهی امضا به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنید و کد یا توکن گواهی امضای الکترونیک را به صورت حضوری دریافت کنید.

در صورتی که گزینه دوم ” ثبت درخواست گواهی از طریق CSR” را انتخاب کنید نیازی به مراجعه حضوری به دفتر پیشخوان نخواهید داشت.

آموزش دریافت گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (6)

با کلیک بر روی گزینه ” ثبت درخواست گواهی از طریق CSR” وارد صفحه جدید می‌شوید. در این صفحه باید نوع گواهی را از بین سه نوع گواهی مشخص شده با توجه به وضعیت خود انتخاب کنید همچنین نوع محصول خود را نیز می‌بایست در این مرحله انتخاب کنید و سپس کد CSR خود را وارد کنید. (فایل CSR را می‌توانید از طریق سرویس تسهیل کننده صدور CSR محک دریافت نمایید.)

آموزش دریافت گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (7)

در صفحه جدید جزئیات درخواست و هزینه پرداختی مشخص شده است. با انتخاب درگاه پرداخت بانکی می‌توانید هزینه درخواست گواهی الکترونیکی را پرداخت کنید.

آموزش دریافت گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (8)

بعد از پرداخت هزینه، می‌توانید از منو سمت راست حساب کاربری و کلیک بر روی گزینه لیست درخواست‌های صدور گواهی، جزئیات درخواست خود از قبیل کد رهگیری، نوع گواهی، وضعیت گواهی، تاریخ صدور و… را مشاهده کنید. پس از صدور گواهی از این صفحه می‌توانید آن را دانلود کنید. (در این مرحله شما یک کلید خصوصی و یک کلید عمومی دریافت خواهید کرد و می‌توانید از آنها در سامانه مودیان استفاده نمایید.)

آموزش دریافت گواهی امضای الکترونیکی CSR از طریق سامانه gica.ir (9)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*